לןגן

טורטיה

מאת: תרצה פינקוס, פורסם: 31/07/2016 | 19:33
טורטיה

תקציר המתכון: מילוי של נתחי חזה עוף דקים פיקנטיים בתוספת פטריות ובצל

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות מאוד כמו נחשים קטנים

  2. לקצוץ את הבצל דק דק

  3. לחתוך את הפטריות לקוביות

  4. לאחד את כל המרכיבים בקערה

  5. לטבל להוסיף את השמן עד קבלת תערובת אחידה

  6. לתת לזה לנוח שעה במקרר

  7. לטגן הכל יחד על אש גבוהה

  8. להניח על צלחת טורטיה ואז להניח במרכז מתערובת החזה עוף לגלגל כמו לאפה בתאבון