אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,338
צפיות

נתחי עוף בשקדים ותבלינים

המתכון של
נתחי עוף בשקדים ותבלינים

נינוח תבלינים ,שקדים וצנוברים. יאמי ....

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו רצועות חזה עוף
  • 2 בצלים חתוך רצועות
  • 50 גרם שקדים
  • 50 גרם צנוברים קלויים
  • חצי כוס שמן זית
  • קורט זעתר
  • קורט קינמון
  • מלח ,פלפל ופפריקה מתוקה
  • קורט בהרט
  • כורכום
  • להגשה
  • פיתות כמספר הסועדים
  • פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את הבצל בשמן זית.


  • 2

    מוסיפים את הצנוברים והשקדים .


  • 3

    מוציאים מעט לקישוט בהגשה .


  • 4

    ומוסיפים למחבת את רצועות חזה העוף .


  • 5

    מוסיפים את התבלינים .


  • 6

    בהגשה : .


  • 7

    פותחים את הפיתות לשניים,.


  • 8

    מטפטפים מעט שמן זית ומחממים בטוסטר ....


  • 9

    מגישים מעל הפיתו את החזה עוף .


  • 10

    מקשטים בפטרוזליה ....והבצל והשקדים ששמנו בצד .


  • 11

    תהנו .


1

מטגנים את הבצל בשמן זית.


2

מוסיפים את הצנוברים והשקדים .


3

מוציאים מעט לקישוט בהגשה .


4

ומוסיפים למחבת את רצועות חזה העוף .


5

מוסיפים את התבלינים .


6

בהגשה : .


7

פותחים את הפיתות לשניים,.


8

מטפטפים מעט שמן זית ומחממים בטוסטר ....


9

מגישים מעל הפיתו את החזה עוף .


10

מקשטים בפטרוזליה ....והבצל והשקדים ששמנו בצד .


11

תהנו .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים