לןגן

נתחי עוף בשקדים ותבלינים

מאת: יעל , פורסם: 02/07/2016 | 21:39
נתחי עוף בשקדים ותבלינים

תקציר המתכון: נינוח תבלינים ,שקדים וצנוברים. יאמי ....

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להגשה

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל בשמן זית

  2. מוסיפים את הצנוברים והשקדים

  3. מוציאים מעט לקישוט בהגשה

  4. ומוסיפים למחבת את רצועות חזה העוף

  5. מוסיפים את התבלינים

  6. בהגשה :

  7. פותחים את הפיתות לשניים,

  8. מטפטפים מעט שמן זית ומחממים בטוסטר ...

  9. מגישים מעל הפיתו את החזה עוף

  10. מקשטים בפטרוזליה ....והבצל והשקדים ששמנו בצד

  11. תהנו