1 יחידה לתיבול - מלח , פלפל שחור , לימון ושמן זית - לפי הטעם
אופן ההכנה
1
לנקות היטב את העופיונים, לשטוף את התפוחי אדמה ולשים אותם יחד במגש.
לקצץ 7 שיני שום ולתבל בחצי כפית מלח , חצי כפית פלפל שחור ורבע כוס שמן זית ולערבב כך שהתיבול יהיה על הכל .
להכניס לתחתית התנור על חום של 250 מעלות למשך 15 דקות ולנער מדיי פעם את המגש .
לאחר מכן להעלות את המגש לאמצע התנור למשך 40 דקות על חום של 200 מעלות - עד שמזהיב ומתקבל צבע יפה.
מדיי פעם לנער את המגש ..
2
להכנת הסלט חסה -
ראש אחד של חסה רומית , 1 בצל לבן ו-10 יחידות צנון - לשטוף היטב את הירקות . את החסה לחתוך לרצועות עבות , את הבצל והצנון לחצות ואז לחתוך לרצועות דקות . לתבל במלח , פלפל שחור , לימון ושמן זית - לפי הטעם ..
3
לאכול חם ובתאבון :).
1
לנקות היטב את העופיונים, לשטוף את התפוחי אדמה ולשים אותם יחד במגש.
לקצץ 7 שיני שום ולתבל בחצי כפית מלח , חצי כפית פלפל שחור ורבע כוס שמן זית ולערבב כך שהתיבול יהיה על הכל .
להכניס לתחתית התנור על חום של 250 מעלות למשך 15 דקות ולנער מדיי פעם את המגש .
לאחר מכן להעלות את המגש לאמצע התנור למשך 40 דקות על חום של 200 מעלות - עד שמזהיב ומתקבל צבע יפה.
מדיי פעם לנער את המגש ..
2
להכנת הסלט חסה -
ראש אחד של חסה רומית , 1 בצל לבן ו-10 יחידות צנון - לשטוף היטב את הירקות . את החסה לחתוך לרצועות עבות , את הבצל והצנון לחצות ואז לחתוך לרצועות דקות . לתבל במלח , פלפל שחור , לימון ושמן זית - לפי הטעם ..