להכין בלילה מכוס קמח , חצי כוס מים (אם צריך ניתן להוסיף עוד קצת ) , ביצה אחת , חצי כפית סודה לשתייה , חצי כפית אבקת אפייה , 2 כפות קורנפלור , כף רוטב סויה , רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור - לערבב את הכל עד שנוצרת תערובת דלילה ..
2
לחתוך את החזה עוף לקוביות, להכניס אותם לבלילה ומשם להעביר לטיגון בשמן עמוק עד שנוצר צבע זהוב ..
3
לאחר הטיגון להעביר את העוף לרוטב.
אופן הכנת הרוטב - להרתיח את הסילאן, סוכר, מיץ תפוזים , מיץ מסלק אדום על אש בינונית כ-3-4 דקות, לערבב היטב ואז לקחת רבע כוס מים ולערבב בתוכה 2 כפות קורנפלור, לשפוך לתוך הרוטב ולערבב היטב , לאחר מכן להכניס את העוף ולהקפיץ למשך 2 דקות עד שהרוטב מכסה את הכל . .
4
להגיש חם ולפזר מעט שומשום מלמעלה . בתאבון :).
1
להכין בלילה מכוס קמח , חצי כוס מים (אם צריך ניתן להוסיף עוד קצת ) , ביצה אחת , חצי כפית סודה לשתייה , חצי כפית אבקת אפייה , 2 כפות קורנפלור , כף רוטב סויה , רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור - לערבב את הכל עד שנוצרת תערובת דלילה ..
2
לחתוך את החזה עוף לקוביות, להכניס אותם לבלילה ומשם להעביר לטיגון בשמן עמוק עד שנוצר צבע זהוב ..
3
לאחר הטיגון להעביר את העוף לרוטב.
אופן הכנת הרוטב - להרתיח את הסילאן, סוכר, מיץ תפוזים , מיץ מסלק אדום על אש בינונית כ-3-4 דקות, לערבב היטב ואז לקחת רבע כוס מים ולערבב בתוכה 2 כפות קורנפלור, לשפוך לתוך הרוטב ולערבב היטב , לאחר מכן להכניס את העוף ולהקפיץ למשך 2 דקות עד שהרוטב מכסה את הכל . .