ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- מספר מנות5 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: עוף
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 5 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לשים את התפוח אדמה מקולפים במים ולהרתיח עד שרך להוסיף כפית מרק עוף. אחכ לסנן את המים ולהוסיף לתפוח אדמה רבע כוס מים רותחים מלח פלפל שחור ו....4 כפות שמן..
-
2
לשים את הכבד על רשת ולצלות אותו אחכ לטגן במחבת בצל לרצועות וגמבה לקוביות ואז להוסיף את הכבד והתבלינים . והמים. עד שהכבד רך. על אש נמוכה..
1
לשים את התפוח אדמה מקולפים במים ולהרתיח עד שרך להוסיף כפית מרק עוף. אחכ לסנן את המים ולהוסיף לתפוח אדמה רבע כוס מים רותחים מלח פלפל שחור ו....4 כפות שמן..
2
לשים את הכבד על רשת ולצלות אותו אחכ לטגן במחבת בצל לרצועות וגמבה לקוביות ואז להוסיף את הכבד והתבלינים . והמים. עד שהכבד רך. על אש נמוכה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים