לפרוס חזה עוף שיהיה דק בצורה שנוח לגלגל אותו, להכנת המילוי: לחתוך לרצועות 3 בצלים ולטגן, להוסיף שני גבעולי בצל ירוק קצוץ, פרוסות פטריות ( או טרי או משימורים), לתבל במלח, פלפל שחור, צ׳ילי גרוס יבש, מעט מרק עוף ( לא חייב) ופטרוזיליה קצוצה. לצנן ולהניח מן המילוי על החזה עוף ולסגור בעזרת קיסם. לטבול בביצה ואז בפירורי לחם מעורבבים עם שומשום ולטגן..
1
לפרוס חזה עוף שיהיה דק בצורה שנוח לגלגל אותו, להכנת המילוי: לחתוך לרצועות 3 בצלים ולטגן, להוסיף שני גבעולי בצל ירוק קצוץ, פרוסות פטריות ( או טרי או משימורים), לתבל במלח, פלפל שחור, צ׳ילי גרוס יבש, מעט מרק עוף ( לא חייב) ופטרוזיליה קצוצה. לצנן ולהניח מן המילוי על החזה עוף ולסגור בעזרת קיסם. לטבול בביצה ואז בפירורי לחם מעורבבים עם שומשום ולטגן..