קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לפרוס חזה עוף שיהיה דק בצורה שנוח לגלגל אותו, להכנת המילוי: לחתוך לרצועות 3 בצלים ולטגן, להוסיף שני גבעולי בצל ירוק קצוץ, פרוסות פטריות ( או טרי או משימורים), לתבל במלח, פלפל שחור, צ׳ילי גרוס יבש, מעט מרק עוף ( לא חייב) ופטרוזיליה קצוצה. לצנן ולהניח מן המילוי על החזה עוף ולסגור בעזרת קיסם. לטבול בביצה ואז בפירורי לחם מעורבבים עם שומשום ולטגן.