לחתוך 3.5 בצלים גדולים לרצועות דקות ולטגן במחבת עם 2 כפות שמן ומעט פלפל שחור ומלח עד שמשחים ונהפך לקרמל. בערך 15-20 דקות. אחרי שהבצל מוכן להוציא אותו מהמחבת ולהכניס את הפרגיות לטיגון עד שהן משחימות משני הצדדים ואז להוסיף את הבצל המקורמל, לטגן יחד עוד 5 דקות..
2
להכנת הפתיתים - לטגן בצל לבן קצוץ ואת הפתיתים עם 6 כפות שמן עד להזהבה. לתבל ברבע כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף - לערבב היטב , להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולכסות. לבשל על אש קטנה במשך 20 דקות ולערבב כל 5 דקות את הפתיתים..
3
להכנת סלט עגבניות פיקנטי - לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות קטנות, לקצץ את שיני השום ואת הפלפל החריף - לתבל במעט מלח ושמן לפי הטעם - לערבב היטב ולהגיש :)
לאכול חם ובתאבון :).
1
לחתוך 3.5 בצלים גדולים לרצועות דקות ולטגן במחבת עם 2 כפות שמן ומעט פלפל שחור ומלח עד שמשחים ונהפך לקרמל. בערך 15-20 דקות. אחרי שהבצל מוכן להוציא אותו מהמחבת ולהכניס את הפרגיות לטיגון עד שהן משחימות משני הצדדים ואז להוסיף את הבצל המקורמל, לטגן יחד עוד 5 דקות..
2
להכנת הפתיתים - לטגן בצל לבן קצוץ ואת הפתיתים עם 6 כפות שמן עד להזהבה. לתבל ברבע כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף - לערבב היטב , להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולכסות. לבשל על אש קטנה במשך 20 דקות ולערבב כל 5 דקות את הפתיתים..
3
להכנת סלט עגבניות פיקנטי - לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות קטנות, לקצץ את שיני השום ואת הפלפל החריף - לתבל במעט מלח ושמן לפי הטעם - לערבב היטב ולהגיש :)
לאכול חם ובתאבון :).