1 יחידה עגבניה, מלפפון, חסה, גמבה ירוקה, פלפל חריף - וכל ירק שאוהבים
אופן ההכנה
1
להכנת העוף - לתבל את העוף ברבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, ולטגן במחבת עם כוס שמן עד להזהבה משני הצדדים..
2
להכנת הפתיתים - לטגן בצל לבן קצוץ ואת הפתיתים עם 6 כפות שמן עד להזהבה. לתבל ברבע כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף - לערבב היטב , להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולכסות.
לבשל על אש קטנה במשך 20 דקות ולערבב כל 5 דקות את הפתיתים..
3
להכנת הסלט השתמשתי בעגבנייה, מלפפון, גמבה ירוקה, חצי ראש חסה, מעט פלפל חריף ותיבלתי בקצת מלח , פלפל שחור, לימון ושמן זית .
להגיש הכל חם ובתאבון :).
1
להכנת העוף - לתבל את העוף ברבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, ולטגן במחבת עם כוס שמן עד להזהבה משני הצדדים..
2
להכנת הפתיתים - לטגן בצל לבן קצוץ ואת הפתיתים עם 6 כפות שמן עד להזהבה. לתבל ברבע כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף - לערבב היטב , להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולכסות.
לבשל על אש קטנה במשך 20 דקות ולערבב כל 5 דקות את הפתיתים..
3
להכנת הסלט השתמשתי בעגבנייה, מלפפון, גמבה ירוקה, חצי ראש חסה, מעט פלפל חריף ותיבלתי בקצת מלח , פלפל שחור, לימון ושמן זית .
להגיש הכל חם ובתאבון :).