לןגן

פרגיות עם בצל מקורמל ופתיתים

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 12/01/2016 | 22:57
פרגיות עם בצל מקורמל ופתיתים

תקציר המתכון: פרגיות עם בצל מקורמל , פתיתים חלומיים וסלט עגבניות פיקנטי !

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הפרגיות

להכנת בצל מקורמל

להכנת הפתיתים

להכנת סלט עגבניות פיקנטי

אופן הכנה

  1. לחתוך 3.5 בצלים גדולים לרצועות דקות ולטגן במחבת עם 2 כפות שמן ומעט פלפל שחור ומלח עד שמשחים ונהפך לקרמל. בערך 15-20 דקות. אחרי שהבצל מוכן להוציא אותו מהמחבת ולהכניס את הפרגיות לטיגון עד שהן משחימות משני הצדדים ואז להוסיף את הבצל המקורמל, לטגן יחד עוד 5 דקות.

  2. להכנת הפתיתים - לטגן בצל לבן קצוץ ואת הפתיתים עם 6 כפות שמן עד להזהבה. לתבל ברבע כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף - לערבב היטב , להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולכסות. לבשל על אש קטנה במשך 20 דקות ולערבב כל 5 דקות את הפתיתים.

  3. להכנת סלט עגבניות פיקנטי - לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות קטנות, לקצץ את שיני השום ואת הפלפל החריף - לתבל במעט מלח ושמן לפי הטעם - לערבב היטב ולהגיש :) לאכול חם ובתאבון :)