אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

7,180
צפיות

חזה עוף עם עשבי תיבול

המתכון של
חזה עוף עם עשבי תיבול

חזה עוף עם עשבי תיבול וסלט ירקות - מנה מושלמת!

  • קטגוריהעוף
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה25 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוף
  • זמן הכנה: 25 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לעוף
  • 1 קילוגרם חזה עוף פרוס
  • לתערובת הקמח
  • 1 כוס קמח
  • חצי כפית מלח, כפית פלפל שחור
  • לתערובת הביצים
  • 3 יחידות ביצים
  • חצי כפית מלח, כפית פלפל שחור
  • חצי צרור פטרוזיליה, חצי צרור כוסברה
  • חצי יחידה פלפל חריף - לפי הטעם, חצי חבילה בצל ירוק - מי שאוהב, כף סלרי קצוץ - מי שאוהב
  • לטיגון
  • 3/4 כוס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לשים את פרוסות החזה עוף בקערה עם הקמח המתובל, כך שהקמח יכסה אותם..


  • 2

    לנער את הקמח ולהעביר את החזה עוף לקערה עם ביצים טרופות מתובלות במלח ופלפל שחור, יחד עם עשבי התיבול הקצוצים - חצי צרור פטרוזיליה, חצי צרור כוסברה, כף סלרי קצוץ, חצי חבילה בצל ירוק קצוץ ופלפל ירוק חריף קצוץ - לערבב הכל היטב. מתערובת הביצים להכניס את החזה עוף לטיגון - 3/4 כוס שמן במחבת. לטגן כ-3-4 דקות מכל צד, עד להזהבה. להגיש חם לצד סלט ירקות ובתאבון :).


1

לשים את פרוסות החזה עוף בקערה עם הקמח המתובל, כך שהקמח יכסה אותם..


2

לנער את הקמח ולהעביר את החזה עוף לקערה עם ביצים טרופות מתובלות במלח ופלפל שחור, יחד עם עשבי התיבול הקצוצים - חצי צרור פטרוזיליה, חצי צרור כוסברה, כף סלרי קצוץ, חצי חבילה בצל ירוק קצוץ ופלפל ירוק חריף קצוץ - לערבב הכל היטב. מתערובת הביצים להכניס את החזה עוף לטיגון - 3/4 כוס שמן במחבת. לטגן כ-3-4 דקות מכל צד, עד להזהבה. להגיש חם לצד סלט ירקות ובתאבון :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים