חצי יחידה פלפל חריף - לפי הטעם, חצי חבילה בצל ירוק - מי שאוהב, כף סלרי קצוץ - מי שאוהב
לטיגון
3/4 כוס שמן
אופן ההכנה
1
לשים את פרוסות החזה עוף בקערה עם הקמח המתובל, כך שהקמח יכסה אותם..
2
לנער את הקמח ולהעביר את החזה עוף לקערה עם ביצים טרופות מתובלות במלח ופלפל שחור, יחד עם עשבי התיבול הקצוצים - חצי צרור פטרוזיליה, חצי צרור כוסברה, כף סלרי קצוץ, חצי חבילה בצל ירוק קצוץ ופלפל ירוק חריף קצוץ - לערבב הכל היטב.
מתערובת הביצים להכניס את החזה עוף לטיגון - 3/4 כוס שמן במחבת.
לטגן כ-3-4 דקות מכל צד, עד להזהבה.
להגיש חם לצד סלט ירקות ובתאבון :).
1
לשים את פרוסות החזה עוף בקערה עם הקמח המתובל, כך שהקמח יכסה אותם..
2
לנער את הקמח ולהעביר את החזה עוף לקערה עם ביצים טרופות מתובלות במלח ופלפל שחור, יחד עם עשבי התיבול הקצוצים - חצי צרור פטרוזיליה, חצי צרור כוסברה, כף סלרי קצוץ, חצי חבילה בצל ירוק קצוץ ופלפל ירוק חריף קצוץ - לערבב הכל היטב.
מתערובת הביצים להכניס את החזה עוף לטיגון - 3/4 כוס שמן במחבת.
לטגן כ-3-4 דקות מכל צד, עד להזהבה.
להגיש חם לצד סלט ירקות ובתאבון :).