לןגן

חזה עוף עם עשבי תיבול

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 30/11/2015 | 22:21
חזה עוף עם עשבי תיבול

תקציר המתכון: חזה עוף עם עשבי תיבול וסלט ירקות - מנה מושלמת!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוף

לתערובת הקמח

לתערובת הביצים

לטיגון

אופן הכנה

  1. לשים את פרוסות החזה עוף בקערה עם הקמח המתובל, כך שהקמח יכסה אותם.

  2. לנער את הקמח ולהעביר את החזה עוף לקערה עם ביצים טרופות מתובלות במלח ופלפל שחור, יחד עם עשבי התיבול הקצוצים - חצי צרור פטרוזיליה, חצי צרור כוסברה, כף סלרי קצוץ, חצי חבילה בצל ירוק קצוץ ופלפל ירוק חריף קצוץ - לערבב הכל היטב. מתערובת הביצים להכניס את החזה עוף לטיגון - 3/4 כוס שמן במחבת. לטגן כ-3-4 דקות מכל צד, עד להזהבה. להגיש חם לצד סלט ירקות ובתאבון :)