1/2 חבילה תחתיות ארטישוק חתוך לרצועות (של סנפרוסט/אפשר גם טרי)
2 חבילות פיטריות שמפיניון שלמות
1 יחידה בצל גדול פרוס לרצועות
1 צרור פטרוזיליה
1/2 1 כפיות קארי
2 כפיות פלפל שחור
2 כפיות מלח
1 כף אבקת מרק עוף
2 כוסות מים
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר טפלון, מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפיטריות ורצועות הארטישוק ומטגנים עד שגם הם מזהיבים מעט, מוסיפים את השוקיים ומבשלים על האש עד שהם הופכים צבעם למעט לבנבן, כמובן שיש להפוך את השוקיים גם לצד שני..
2
מוסיפים תבלינים ופטרוזיליה, אך לא את אבקת המרק, מערבבים היטב. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים. מבשלים עוד כרבע שעה ומסירים מהאש..
1
מחממים שמן בסיר טפלון, מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפיטריות ורצועות הארטישוק ומטגנים עד שגם הם מזהיבים מעט, מוסיפים את השוקיים ומבשלים על האש עד שהם הופכים צבעם למעט לבנבן, כמובן שיש להפוך את השוקיים גם לצד שני..
2
מוסיפים תבלינים ופטרוזיליה, אך לא את אבקת המרק, מערבבים היטב. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים. מבשלים עוד כרבע שעה ומסירים מהאש..