לןגן

שוקי עוף עם ארטישוק ופיטריות

מאת: לילך טייב, פורסם: 24/11/2015 | 14:17
שוקי עוף עם ארטישוק ופיטריות

תקציר המתכון: מתכון טעים ומעניין, של אמא שלי.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר טפלון, מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפיטריות ורצועות הארטישוק ומטגנים עד שגם הם מזהיבים מעט, מוסיפים את השוקיים ומבשלים על האש עד שהם הופכים צבעם למעט לבנבן, כמובן שיש להפוך את השוקיים גם לצד שני.

  2. מוסיפים תבלינים ופטרוזיליה, אך לא את אבקת המרק, מערבבים היטב. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים. מבשלים עוד כרבע שעה ומסירים מהאש.