הכנת הקציצות: לגרד קישוא, גזר ובצל גס, לקצוץ פטרוזיליה כוסברה, לערבב עם הבשר והתבלינים ולהעמיד בצד לספיגת טעמים. .
2
להכין כדורי קציצות ולהניח על תבנית עם נייר אפייה שרוסס קלות בשמן להכניס לתנור לחום בינוני לכ-20 דק' עד שמזהיב מכל הצדדים..
3
הכנת הרוטב: לטגן בצל במעט שמן עד שנהייה זהוב, להוסיף שום ל-2-3 דק, להוסיף עגבנייה קצוצה ל 2-3 דק', להוסיף מנגולד לאדות מעט ביחד עד התרככות קלה כ-5-7 דק', להוסיף חתיכות לימון, רסק עגבניות ותבלינים להוסיף מים רותחים לפי הצורך 1-2 כוסות. לבשל ביחד כ-15 דק' בלהבה בינונית.
.
4
להניח את הקציצות בתוך הרוטב ולבשל ביחד כ-20 דק'..
5
בתיאבון.
1
הכנת הקציצות: לגרד קישוא, גזר ובצל גס, לקצוץ פטרוזיליה כוסברה, לערבב עם הבשר והתבלינים ולהעמיד בצד לספיגת טעמים. .
2
להכין כדורי קציצות ולהניח על תבנית עם נייר אפייה שרוסס קלות בשמן להכניס לתנור לחום בינוני לכ-20 דק' עד שמזהיב מכל הצדדים..
3
הכנת הרוטב: לטגן בצל במעט שמן עד שנהייה זהוב, להוסיף שום ל-2-3 דק, להוסיף עגבנייה קצוצה ל 2-3 דק', להוסיף מנגולד לאדות מעט ביחד עד התרככות קלה כ-5-7 דק', להוסיף חתיכות לימון, רסק עגבניות ותבלינים להוסיף מים רותחים לפי הצורך 1-2 כוסות. לבשל ביחד כ-15 דק' בלהבה בינונית.
.