לןגן

כרעי עוף צלויים בשום ובדבש

מאת: לילך טייב, פורסם: 31/10/2015 | 23:29
כרעי עוף צלויים בשום ובדבש

תקציר המתכון: מעדן של עוף!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למשרה:

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי המשרה פרט לקורנפלור.

  2. מניחים את כרעי העוף בתבנית ויוצקים עליו את המשרה. מורחים את הכרעיים היטב משני הצדדים. משרים לפחות ארבע שעות. והופכים את העוף מידי פעם.

  3. אופים את כרעי העוף בחום בינוני, 180 מעלות, במשך שעה וחצי, עד שלעוף יש מראה צלוי. (הופכים את הכרעיים במהלך הצלייה).

  4. מעבירים את הנוזלים שבתבנית לסיר קטן. מדללים בקערית את הקורנפלור עם 2-3 כפות מים ויוצקים לתוך הסיר. מביאים לרתיחה, מבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. מגישים את העוף ויוצקים מעליו את הרוטב.