לןגן

מקלות שניצל נדירים

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 28/10/2015 | 21:03
מקלות שניצל נדירים

תקציר המתכון: הייתי חייבת לשתף אתכן ביצירה שלי - מקלות שניצל מושלמים לילדים , לפינוק בני הבית ולאירוח... כל כך עסיסי וטעים!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 50, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חזה עוף

לקמח

לתערובת הביצים

לתערובת הפרורי לחם

לטיגון

אופן הכנה

  1. לקנות חזה עוף פרוס (שניצל) ולחתוך אותו לרצועות דקות. להכין שלוש קערות - אחת עם קמח, השנייה עם תערובת הביצים והשלישית עם תערובת פרורי הלחם.

  2. להכניס את הרצועות לקערה עם קמח - להוציא ולנער את הקמח. לטבול בקערה עם ביצים טרופות מתובלות בחצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.

  3. מהביצה להעביר ישר לתערובת פרורי הלחם (פרורי לחם, שומשום, מלח ופלפל שחור) - להניח את רצועות החזה עוף בתערובת - לא להדק !! רק להניח את רצועת השניצל , ולשים מעליה כמות נכבדת של פרורי לחם . הביצה תגרום לכך שפרורי הלחם ידבקו לעוף מבלי להדק - ניתן להדק ואז זה יצא שטוח כמו בתחתית התמונה. מפרורי הלחם להעביר ישר לשמן חם ולטגן עד להזהבה. להגיש חם לצד רטבים אהובים - בתאבון