אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,245
צפיות

כרעי עוף אפויות עם חרדל ותפוחי אדמה

המתכון של
כרעי עוף אפויות עם חרדל ותפוחי אדמה

התיבול מיוחד, הטעם מעדן!

  • קטגוריהעוף
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה15 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: עוף
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 יחידות בצלים קלופים ופרוסים
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות גדושות חרדל גרגרים
  • מיץ מ 1 יחידות לימון
  • 1 כף אורגנו מיובש
  • 6-7 יחידות תפוחי אדמה בינוניים
  • 6 יחידות כרעי עוף
  • 2 יחידות עלי דפנה
  • 6 יחידות שיני שום שלמים
  • 1/2 1 כפות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס יין לבן
אופן ההכנה
  • 1

    חוצים את תפוחי האדמה לאורך, כל חצי חותכים ל-3-4 חתיכות..


  • 2

    מערבבים את החרדל עם מיץ הלימון, האורגנו ושמן הזית..


  • 3

    בתבנית אלומיניום מניחים את כרעי העוף, תפוחי האדמה, הבצל, עלי הדפנה ושיני השום. מפזרים מעל את המלח והפלפל, מוסיפים את תערובת החרדל והיין ומערבבים לכיסוי אחיד..


  • 4

    אופים כשעה ורבע, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהכרעיים מזהיבות. במהלך האפייה רצוי להפוך את הכרעיים, שיאפו טוב משני הצדדים. בתיאבון!!!.


1

חוצים את תפוחי האדמה לאורך, כל חצי חותכים ל-3-4 חתיכות..


2

מערבבים את החרדל עם מיץ הלימון, האורגנו ושמן הזית..


3

בתבנית אלומיניום מניחים את כרעי העוף, תפוחי האדמה, הבצל, עלי הדפנה ושיני השום. מפזרים מעל את המלח והפלפל, מוסיפים את תערובת החרדל והיין ומערבבים לכיסוי אחיד..


4

אופים כשעה ורבע, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהכרעיים מזהיבות. במהלך האפייה רצוי להפוך את הכרעיים, שיאפו טוב משני הצדדים. בתיאבון!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים