לןגן

כרעי עוף אפויות עם חרדל ותפוחי אדמה

מאת: לילך טייב, פורסם: 25/10/2015 | 15:47
כרעי עוף אפויות עם חרדל ותפוחי אדמה

תקציר המתכון: התיבול מיוחד, הטעם מעדן!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חוצים את תפוחי האדמה לאורך, כל חצי חותכים ל-3-4 חתיכות.

  2. מערבבים את החרדל עם מיץ הלימון, האורגנו ושמן הזית.

  3. בתבנית אלומיניום מניחים את כרעי העוף, תפוחי האדמה, הבצל, עלי הדפנה ושיני השום. מפזרים מעל את המלח והפלפל, מוסיפים את תערובת החרדל והיין ומערבבים לכיסוי אחיד.

  4. אופים כשעה ורבע, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהכרעיים מזהיבות. במהלך האפייה רצוי להפוך את הכרעיים, שיאפו טוב משני הצדדים. בתיאבון!!!