אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

3,111
צפיות

עוף במרינדה

המתכון של
עוף במרינדה

מנה צבעונית חגיגית וטעימה מאד, העוף יוצא רך ושחום.

  • קטגוריהעוף
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה15 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוף
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 יחידות כרעיים עוף מחולקים
  • 4 יחידות בטטה או תפואד
  • רכיבים למרינדה
  • 1 כוס יין לבן
  • 4 שיניי שום פרוס
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/3 כוס רוטב סויה
  • 1 קורט מלח
  • 1 קורט פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כף צ'ילי מתוק-חריף
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב היטב את חומרי המרינדה, להשרות את העוף כשעתיים. להכניס לתבנית לכסות בנייר כסף ולאפות כ-50 דק', להסיר את הנייר ולהשחים עוד 10 דק'..


  • 2

    לחתוך את הבטטות לקוביות , אפשר תפוחי אדמה אפשר שניהם לפי מה שמתאים לארוחה. להניח בתבנית עם נייר אפייה, לטפטף מעל שמן זית לפזר מעט ובזהירות מלח גס (שלא יהיה מלוח מדי). להכניס לתנור ל-15-20 דק' עד שהקוביות משחימות..


  • 3

    כשהעוף מוכן להוציא מהתנור, לפזר מעל את הבטטות/תפוחי-אדמה, ולהרטיב אותם עם הרוטב בעזרת כף. .


  • 4

    מנה יפה וטעימה מאד..


1

לערבב היטב את חומרי המרינדה, להשרות את העוף כשעתיים. להכניס לתבנית לכסות בנייר כסף ולאפות כ-50 דק', להסיר את הנייר ולהשחים עוד 10 דק'..


2

לחתוך את הבטטות לקוביות , אפשר תפוחי אדמה אפשר שניהם לפי מה שמתאים לארוחה. להניח בתבנית עם נייר אפייה, לטפטף מעל שמן זית לפזר מעט ובזהירות מלח גס (שלא יהיה מלוח מדי). להכניס לתנור ל-15-20 דק' עד שהקוביות משחימות..


3

כשהעוף מוכן להוציא מהתנור, לפזר מעל את הבטטות/תפוחי-אדמה, ולהרטיב אותם עם הרוטב בעזרת כף. .


4

מנה יפה וטעימה מאד..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים