לערבב היטב את חומרי המרינדה, להשרות את העוף כשעתיים. להכניס לתבנית לכסות בנייר כסף ולאפות כ-50 דק', להסיר את הנייר ולהשחים עוד 10 דק'..
2
לחתוך את הבטטות לקוביות , אפשר תפוחי אדמה אפשר שניהם לפי מה שמתאים לארוחה. להניח בתבנית עם נייר אפייה, לטפטף מעל שמן זית לפזר מעט ובזהירות מלח גס (שלא יהיה מלוח מדי). להכניס לתנור ל-15-20 דק' עד שהקוביות משחימות..
3
כשהעוף מוכן להוציא מהתנור, לפזר מעל את הבטטות/תפוחי-אדמה, ולהרטיב אותם עם הרוטב בעזרת כף. .
4
מנה יפה וטעימה מאד..
1
לערבב היטב את חומרי המרינדה, להשרות את העוף כשעתיים. להכניס לתבנית לכסות בנייר כסף ולאפות כ-50 דק', להסיר את הנייר ולהשחים עוד 10 דק'..
2
לחתוך את הבטטות לקוביות , אפשר תפוחי אדמה אפשר שניהם לפי מה שמתאים לארוחה. להניח בתבנית עם נייר אפייה, לטפטף מעל שמן זית לפזר מעט ובזהירות מלח גס (שלא יהיה מלוח מדי). להכניס לתנור ל-15-20 דק' עד שהקוביות משחימות..
3
כשהעוף מוכן להוציא מהתנור, לפזר מעל את הבטטות/תפוחי-אדמה, ולהרטיב אותם עם הרוטב בעזרת כף. .