לערבב את כל מרכיבי הקציצות לעיסה אחידה. להניח במקרר לכחצי שעה לספיגת טעמים. להניח על תבנית נייר אפייה לרסס בשמן ליצור כדורי קציצות ולאפות בתנור כ-20 דק' עד שמזהיב מעט. רק לסגור את הקציצות שלא יתפוררו ברוטב, אין צורך בבישול מלא..
2
בזמן שהעיסה במקרר להכין רוטב.לטגן את הבצל הפרוס עד שמזהיב, להוסיף את השום הפרוס ל-2-3 דק', להוסיף את הפטריות לטגן עוד כ-5 דק', להוסיף עגבניות וסוכר לבשל עוד כ-4 דק' להוסיף רסק עגבניות וכוס מים (מים להוסיף לפי הסמיכות הרצוייה), להוסיף תבלינים ולבשל כ-1/2 שעה על אש נמוכה..
3
להוסיף את הקציצות שנאפו קלות, לבשל ביחד כ-30 דק'..
4
להגיש עם אורז לבן או אטריות סיניות דקות..
1
לערבב את כל מרכיבי הקציצות לעיסה אחידה. להניח במקרר לכחצי שעה לספיגת טעמים. להניח על תבנית נייר אפייה לרסס בשמן ליצור כדורי קציצות ולאפות בתנור כ-20 דק' עד שמזהיב מעט. רק לסגור את הקציצות שלא יתפוררו ברוטב, אין צורך בבישול מלא..
2
בזמן שהעיסה במקרר להכין רוטב.לטגן את הבצל הפרוס עד שמזהיב, להוסיף את השום הפרוס ל-2-3 דק', להוסיף את הפטריות לטגן עוד כ-5 דק', להוסיף עגבניות וסוכר לבשל עוד כ-4 דק' להוסיף רסק עגבניות וכוס מים (מים להוסיף לפי הסמיכות הרצוייה), להוסיף תבלינים ולבשל כ-1/2 שעה על אש נמוכה..
3
להוסיף את הקציצות שנאפו קלות, לבשל ביחד כ-30 דק'..