תקציר המתכון: מנה צבעונית חגיגית וטעימה מאד, העוף יוצא רך ושחום.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לערבב היטב את חומרי המרינדה, להשרות את העוף כשעתיים. להכניס לתבנית לכסות בנייר כסף ולאפות כ-50 דק', להסיר את הנייר ולהשחים עוד 10 דק'.
לחתוך את הבטטות לקוביות , אפשר תפוחי אדמה אפשר שניהם לפי מה שמתאים לארוחה. להניח בתבנית עם נייר אפייה, לטפטף מעל שמן זית לפזר מעט ובזהירות מלח גס (שלא יהיה מלוח מדי). להכניס לתנור ל-15-20 דק' עד שהקוביות משחימות.
כשהעוף מוכן להוציא מהתנור, לפזר מעל את הבטטות/תפוחי-אדמה, ולהרטיב אותם עם הרוטב בעזרת כף.
מנה יפה וטעימה מאד.