ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1/2 כפית פפריקה מעושנת מתוקה
-
-
5-6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים בעובי כ 2 ס"מ חתוך לעיגולים
-
1 בטאטא חתוכה כמו התפוח אדמה
-
1 בצל סגול גדול חתוך לעיגולים
אופן ההכנה
-
1
1. לנקות את העוף ולקלף תפוח אדמה. לחתוך את התפוח אדמה בעובי כ 2 ס"מ לעיגולים..
-
2
2. לחתוך את הבצל לעיגולים.
-
3
3. לערבב את שאר המוצרים ולמרוח קודם את העוף, מעל לשים תפוח אדמה וצבל ולמרוח אליו..
-
4
4. לחמם תנור מראש לטורבו 180 מעלות.
-
5
5. לשקול את התפוח אדמה עם העוף והבצל..
-
6
6. לאפות בין שעה וחצי לשעתיים בטורבו 180, מכוסה בנייר אלומיניום. כשהעוף ותפוח אדמה רכים מוכן.
-
7
7. כשמוכן להוריד את נייר האלומניום, להעלות לטמפ' של 220, צלייה וטורבו ל5 עד 10 דקות..
-
8
8. בתאבון !!!.
1
1. לנקות את העוף ולקלף תפוח אדמה. לחתוך את התפוח אדמה בעובי כ 2 ס"מ לעיגולים..
2
2. לחתוך את הבצל לעיגולים.
3
3. לערבב את שאר המוצרים ולמרוח קודם את העוף, מעל לשים תפוח אדמה וצבל ולמרוח אליו..
4
4. לחמם תנור מראש לטורבו 180 מעלות.
5
5. לשקול את התפוח אדמה עם העוף והבצל..
6
6. לאפות בין שעה וחצי לשעתיים בטורבו 180, מכוסה בנייר אלומיניום. כשהעוף ותפוח אדמה רכים מוכן.
7
7. כשמוכן להוריד את נייר האלומניום, להעלות לטמפ' של 220, צלייה וטורבו ל5 עד 10 דקות..
8
8. בתאבון !!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים