לןגן

עוף בתנור עם תפוח אדמה ובטאטא

מאת: נטשה ויינר, פורסם: 18/03/2023 | 12:36
עוף בתנור עם תפוח אדמה ובטאטא

תקציר המתכון: מתכון טעים מאוד, מאוד אוהבת להכין אותו

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לנקות את העוף ולקלף תפוח אדמה. לחתוך את התפוח אדמה בעובי כ 2 ס"מ לעיגולים.

  2. 2. לחתוך את הבצל לעיגולים

  3. 3. לערבב את שאר המוצרים ולמרוח קודם את העוף, מעל לשים תפוח אדמה וצבל ולמרוח אליו.

  4. 4. לחמם תנור מראש לטורבו 180 מעלות

  5. 5. לשקול את התפוח אדמה עם העוף והבצל.

  6. 6. לאפות בין שעה וחצי לשעתיים בטורבו 180, מכוסה בנייר אלומיניום. כשהעוף ותפוח אדמה רכים מוכן

  7. 7. כשמוכן להוריד את נייר האלומניום, להעלות לטמפ' של 220, צלייה וטורבו ל5 עד 10 דקות.

  8. 8. בתאבון !!!