אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,060
צפיות

עוף אפונה וסלרי

המתכון של
עוף אפונה וסלרי

מנת נוסטלגיה מהבית

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 שקית אפונה קפואה
  • 10 גיבעולים של סלרי נקיים וחתוכים.
  • 5 חלקי עוף
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כפית כרכום
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף מרק עוף
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • קורט סוכר
  • 2 וחצי כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את חלקי העוף משתי צדדים בשמן.


  • 2

    לשים את כול התבלינים להיטמע עם השמן בלי המרק עוף..


  • 3

    להוסיף את המים ...


  • 4

    ואת הגיבעולים של הסלרי שמקולפים וחתוכים .


  • 5

    אחרי 10 דקות להוסיף את האפונה שנישטפה.


  • 6

    להמשיך לבשל כ20 דקות ...


  • 7

    להוסיף את המרק עוף להמשך בישול עד צימצום נוזלים..להשאיר מעט רוטב ...


  • 8

    ולהגיש בהצלחה אורה🌹🌹🌹.


1

לטגן את חלקי העוף משתי צדדים בשמן.


2

לשים את כול התבלינים להיטמע עם השמן בלי המרק עוף..


3

להוסיף את המים ...


4

ואת הגיבעולים של הסלרי שמקולפים וחתוכים .


5

אחרי 10 דקות להוסיף את האפונה שנישטפה.


6

להמשיך לבשל כ20 דקות ...


7

להוסיף את המרק עוף להמשך בישול עד צימצום נוזלים..להשאיר מעט רוטב ...


8

ולהגיש בהצלחה אורה🌹🌹🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים