ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
10 גיבעולים של סלרי נקיים וחתוכים.
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את חלקי העוף משתי צדדים בשמן.
-
2
לשים את כול התבלינים להיטמע עם השמן בלי המרק עוף..
-
3
להוסיף את המים ...
-
4
ואת הגיבעולים של הסלרי שמקולפים וחתוכים .
-
5
אחרי 10 דקות להוסיף את האפונה שנישטפה.
-
6
להמשיך לבשל כ20 דקות ...
-
7
להוסיף את המרק עוף להמשך בישול עד צימצום נוזלים..להשאיר מעט רוטב ...
-
8
ולהגיש בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
1
לטגן את חלקי העוף משתי צדדים בשמן.
2
לשים את כול התבלינים להיטמע עם השמן בלי המרק עוף..
3
להוסיף את המים ...
4
ואת הגיבעולים של הסלרי שמקולפים וחתוכים .
5
אחרי 10 דקות להוסיף את האפונה שנישטפה.
6
להמשיך לבשל כ20 דקות ...
7
להוסיף את המרק עוף להמשך בישול עד צימצום נוזלים..להשאיר מעט רוטב ...
8
ולהגיש בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים