לןגן

עוף אפונה וסלרי

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 14/03/2023 | 18:48
עוף אפונה וסלרי

תקציר המתכון: מנת נוסטלגיה מהבית

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את חלקי העוף משתי צדדים בשמן

  2. לשים את כול התבלינים להיטמע עם השמן בלי המרק עוף.

  3. להוסיף את המים ..

  4. ואת הגיבעולים של הסלרי שמקולפים וחתוכים

  5. אחרי 10 דקות להוסיף את האפונה שנישטפה

  6. להמשיך לבשל כ20 דקות ..

  7. להוסיף את המרק עוף להמשך בישול עד צימצום נוזלים..להשאיר מעט רוטב ..

  8. ולהגיש בהצלחה אורה🌹🌹🌹