1. מחממים שמן בסיר רחב וגבוה שיכול להיכנס לתנור ומזהיבים בצל וכרישה על להבה בינונית-גבוהה כ-10 דקות. מוסיפים שורשי סלרי, שומר, כוכבי אניס, עלי דפנה ופלפל אנגלי ומטגנים 5 דקות תוך כדי ערבוב עד שהתבלינים מעלים ניחוח..
2
2. מחממים תנור ל-160 מעלות. מתבלים את העוף במלח ופלפל..
3
3. מוסיפים לסיר 1/2 צרור שמיר ומניחים עליו את העוף. יוצקים יין ומגבירים את הלהבה. מפזרים סביב העוף ראשי שום ומבשלים 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים על העוף את יתרת השמיר..
4
4. מכסים את הסיר במכסה או ברדיד אלומיניום ומעבירים לתנור לשעתיים וחצי..
5
5. מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות, מסירים את הכיסוי וצולים 25-20 דקות להשחמה..
1
1. מחממים שמן בסיר רחב וגבוה שיכול להיכנס לתנור ומזהיבים בצל וכרישה על להבה בינונית-גבוהה כ-10 דקות. מוסיפים שורשי סלרי, שומר, כוכבי אניס, עלי דפנה ופלפל אנגלי ומטגנים 5 דקות תוך כדי ערבוב עד שהתבלינים מעלים ניחוח..
2
2. מחממים תנור ל-160 מעלות. מתבלים את העוף במלח ופלפל..
3
3. מוסיפים לסיר 1/2 צרור שמיר ומניחים עליו את העוף. יוצקים יין ומגבירים את הלהבה. מפזרים סביב העוף ראשי שום ומבשלים 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים על העוף את יתרת השמיר..
4
4. מכסים את הסיר במכסה או ברדיד אלומיניום ומעבירים לתנור לשעתיים וחצי..
5
5. מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות, מסירים את הכיסוי וצולים 25-20 דקות להשחמה..