לןגן

פרגיות על מחבת פסים

מאת: איילת שלמה, פורסם: 01/03/2021 | 12:52
פרגיות על מחבת פסים

תקציר המתכון: פרגיות צרובות על מחבת פסים קל ומהיר להכנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הפרגיות ומסננים מנוזלים מניחים בקערה. מוסיפים את הבצל הפרוס ואת התבלינים ומעסים את הפרגיות היטב ומניחים בצד לספיגת טעמים חצי שעה.

  2. מחממים מחבת פסים בחום גבוה כ2 דקות ועליו צורבים את הפרגיות עם הבצל כ-3 דקות מכל צד עד ריכוך הפרגית. מגישים חם לצד פירה או אורז

  3. בהצלחה ובאהבה איילת❤