לחתוך את החזה עוף לרצועות לא דקות מידי ולהשרות במים רותחים כחצי שעה..
1
במחבת ווק או כל סיר סוטאז נמוך מטגנים בצל לרצועות ומטגנים עם 3 כפות שמן עד הזהבה . מוסיפים את הגזר ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הפלפלים והנבטים והתירס וממשיכים לערבב עוד כ 3 דקות. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב, בודקים טעמים. מוסיפים את הקישואים ומערבבים עד ריכוך הירקות..
2
מסננים את חזה העוף ומוסיפים לסיר. מערבבים ומבשלים כ10-15 דקות עד כשרואים שהחזה עוף רך..
3
מגישים עם אורז או פירה..
4
בהצלחה ובאהבה איילת❤.
0
לחתוך את החזה עוף לרצועות לא דקות מידי ולהשרות במים רותחים כחצי שעה..
1
במחבת ווק או כל סיר סוטאז נמוך מטגנים בצל לרצועות ומטגנים עם 3 כפות שמן עד הזהבה . מוסיפים את הגזר ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הפלפלים והנבטים והתירס וממשיכים לערבב עוד כ 3 דקות. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב, בודקים טעמים. מוסיפים את הקישואים ומערבבים עד ריכוך הירקות..
2
מסננים את חזה העוף ומוסיפים לסיר. מערבבים ומבשלים כ10-15 דקות עד כשרואים שהחזה עוף רך..