אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

828
צפיות

מוקפץ עם חזה עוף, ירקות ופסטה

המתכון של
מוקפץ עם חזה עוף, ירקות ופסטה

מוקפץ מתובל ,טעים ובריא

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חזה עוף חתוך לרצועות
  • חצי כרוב חתוך לרצועות עבות
  • גמבה גדולה חתוכה לרצועות
  • שני גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • 2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
  • 3 כפות רוטב סויה אמיתי
  • 3 כפות רוטב טריאקי אמיתי
  • כף וחצי סילאן
  • כפית פלפל שחור
  • ( מלח לא חובה כי רוטב הסויה מלוח מאוד)
  • שמן זית
אופן ההכנה
  • 0

    מרתיחים חבילת פסטה במי מלח וכשמוכן מסננים. .


  • 1

    מטגנים את הבצל בכף שמן זית עד לשקיפות כששקוף מוסיפים חצי כף סילאן וכף סויה. מוציאים מהמחבת. .


  • 2

    מקפיצים את הגזר מתבלים בסויה מוציאים מהמחבת. .


  • 3

    כנ"ל עם הכרוב והגזר.מקפיצים כל ירק בנפרד הקפצה עדינה. .


  • 4

    מתבלים את רצועות החזה במלח ופלפל. מקפיצים קלות זהירות לא לייבש את רצועות העוף!!!! מוסיפים רוטב טריאקי וסילאן. .


  • 5

    מערבבים את הפסטה עם הירקות ורצועות חזה העוף . טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך מוסיפים עוד רוטב סויה או טריאקי. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


0

מרתיחים חבילת פסטה במי מלח וכשמוכן מסננים. .


1

מטגנים את הבצל בכף שמן זית עד לשקיפות כששקוף מוסיפים חצי כף סילאן וכף סויה. מוציאים מהמחבת. .


2

מקפיצים את הגזר מתבלים בסויה מוציאים מהמחבת. .


3

כנ"ל עם הכרוב והגזר.מקפיצים כל ירק בנפרד הקפצה עדינה. .


4

מתבלים את רצועות החזה במלח ופלפל. מקפיצים קלות זהירות לא לייבש את רצועות העוף!!!! מוסיפים רוטב טריאקי וסילאן. .


5

מערבבים את הפסטה עם הירקות ורצועות חזה העוף . טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך מוסיפים עוד רוטב סויה או טריאקי. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים