לןגן

מוקפץ עם חזה עוף, ירקות ופסטה

מאת: מדי רואקי, פורסם: 11/02/2021 | 16:46
מוקפץ עם חזה עוף, ירקות ופסטה

תקציר המתכון: מוקפץ מתובל ,טעים ובריא

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים חבילת פסטה במי מלח וכשמוכן מסננים.

  2. מטגנים את הבצל בכף שמן זית עד לשקיפות כששקוף מוסיפים חצי כף סילאן וכף סויה. מוציאים מהמחבת.

  3. מקפיצים את הגזר מתבלים בסויה מוציאים מהמחבת.

  4. כנ"ל עם הכרוב והגזר.מקפיצים כל ירק בנפרד הקפצה עדינה.

  5. מתבלים את רצועות החזה במלח ופלפל. מקפיצים קלות זהירות לא לייבש את רצועות העוף!!!! מוסיפים רוטב טריאקי וסילאן.

  6. מערבבים את הפסטה עם הירקות ורצועות חזה העוף . טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך מוסיפים עוד רוטב סויה או טריאקי. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.