ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
מוסיפים את הפרגיות מערבבים ומוסיפים
-
אופן ההכנה
-
1
ממשיכים תוך כדי .
-
2
עירבוב 2-3דקות.
-
3
מפזרים מעל כף שטוחה.
-
4
כף תבלין"על האש".
-
5
מערבבים היטב.
-
6
שהתבלין ייספג בפרגיות.
-
7
ממשיכים כ3-4 דקות.
-
8
לערבב כל הזמן.
1
ממשיכים תוך כדי .
2
עירבוב 2-3דקות.
3
מפזרים מעל כף שטוחה.
4
כף תבלין"על האש".
5
מערבבים היטב.
6
שהתבלין ייספג בפרגיות.
7
ממשיכים כ3-4 דקות.
8
לערבב כל הזמן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים