אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

374
צפיות

פרגיות ובצל בניחוח"על האש" במחבת

המתכון של
פרגיות ובצל בניחוח"על האש" במחבת

טעים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם פרגיות חתוכות
  • חצי בצל קצוץ
  • ההכנה
  • מחממים
  • מחבת עם כף שמן זית
  • מוסיפים את הבצל
  • מטגנים 2-3דקות
  • מוסיפים את הפרגיות מערבבים ומוסיפים
  • קורט מלח
אופן ההכנה
  • 1

    ממשיכים תוך כדי .


  • 2

    עירבוב 2-3דקות.


  • 3

    מפזרים מעל כף שטוחה.


  • 4

    כף תבלין"על האש".


  • 5

    מערבבים היטב.


  • 6

    שהתבלין ייספג בפרגיות.


  • 7

    ממשיכים כ3-4 דקות.


  • 8

    לערבב כל הזמן.


1

ממשיכים תוך כדי .


2

עירבוב 2-3דקות.


3

מפזרים מעל כף שטוחה.


4

כף תבלין"על האש".


5

מערבבים היטב.


6

שהתבלין ייספג בפרגיות.


7

ממשיכים כ3-4 דקות.


8

לערבב כל הזמן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים