לןגן

פרגיות ובצל בניחוח"על האש" במחבת

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 02/02/2021 | 18:00
פרגיות ובצל בניחוח"על האש" במחבת

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממשיכים תוך כדי

  2. עירבוב 2-3דקות

  3. מפזרים מעל כף שטוחה

  4. כף תבלין"על האש"

  5. מערבבים היטב

  6. שהתבלין ייספג בפרגיות

  7. ממשיכים כ3-4 דקות

  8. לערבב כל הזמן