ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
ראש של סלרי גיבעולים ומעט עלים
-
2 כוסות אפונה קפואה שטופה
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לנקות את גיבעולי הסלרי להוא חוטים מימנו לישטוף ולחתוך לרצועות לא קטנטנות ..
-
2
לטגן עם השמן את העוף משניי הצדדים להוסיף את הסלרי וגם מעט עלים לתבל , להוסיף את המים ולבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב..בהצלחה אורה...
1
לנקות את גיבעולי הסלרי להוא חוטים מימנו לישטוף ולחתוך לרצועות לא קטנטנות ..
2
לטגן עם השמן את העוף משניי הצדדים להוסיף את הסלרי וגם מעט עלים לתבל , להוסיף את המים ולבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב..בהצלחה אורה...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים