לןגן

עוף אפונה וסלרי

מאת: ארגוב אורה, פורסם: 01/02/2021 | 19:46
עוף אפונה וסלרי

תקציר המתכון: טעימה ומזינה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את גיבעולי הסלרי להוא חוטים מימנו לישטוף ולחתוך לרצועות לא קטנטנות .

  2. לטגן עם השמן את העוף משניי הצדדים להוסיף את הסלרי וגם מעט עלים לתבל , להוסיף את המים ולבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב..בהצלחה אורה..