אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

14,107
צפיות

עוף עם תפו"א בטעם של פעם

המתכון של
עוף עם תפו"א בטעם של פעם

הכי פשוט שיש והכי טעים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חלקי עוף לפי דיירי הבית
  • 4 תפו"א קלופים וחתוכים לריבועים או פרוסות
  • בצל פרוס לטבעות
  • ניתן להוסיף עגבנייה לעיגולים
  • כף גדושה פפריקה מתוקה
  • רבע כפית כורכום
  • כפית אבקת מרק עוף
  • חצי כוס שמן
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה גדולה נכניס את העופות התפוחי האדמה והבצל.


  • 2

    בקערית קטנה נשים את הפפריקה הכורכום..והשמן ונערבב היטב .


  • 3

    נוסיף את המרק עוף מהול בכוס מים רותחים נערבב היטב ונשפוך לקערה הגדולה ..


  • 4

    כעת נעביר לתבנית אפייה נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס ..


  • 5

    נכסה עם נייר אפייה הדוק .


  • 6

    נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל 20 דקות.


  • 7

    נסיר את הנייר וננמיך ל 160 מעלות בערך 40 דקות או עד שזה מוכן ...בטעם של פעם אילנית בניזרי .


1

בקערה גדולה נכניס את העופות התפוחי האדמה והבצל.


2

בקערית קטנה נשים את הפפריקה הכורכום..והשמן ונערבב היטב .


3

נוסיף את המרק עוף מהול בכוס מים רותחים נערבב היטב ונשפוך לקערה הגדולה ..


4

כעת נעביר לתבנית אפייה נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס ..


5

נכסה עם נייר אפייה הדוק .


6

נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל 20 דקות.


7

נסיר את הנייר וננמיך ל 160 מעלות בערך 40 דקות או עד שזה מוכן ...בטעם של פעם אילנית בניזרי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים