ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
4 תפו"א קלופים וחתוכים לריבועים או פרוסות
-
-
ניתן להוסיף עגבנייה לעיגולים
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה גדולה נכניס את העופות התפוחי האדמה והבצל.
-
2
בקערית קטנה נשים את הפפריקה הכורכום..והשמן ונערבב היטב .
-
3
נוסיף את המרק עוף מהול בכוס מים רותחים נערבב היטב ונשפוך לקערה הגדולה ..
-
4
כעת נעביר לתבנית אפייה נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס ..
-
5
נכסה עם נייר אפייה הדוק .
-
6
נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל 20 דקות.
-
7
נסיר את הנייר וננמיך ל 160 מעלות בערך 40 דקות או עד שזה מוכן ...בטעם של פעם אילנית בניזרי .
1
בקערה גדולה נכניס את העופות התפוחי האדמה והבצל.
2
בקערית קטנה נשים את הפפריקה הכורכום..והשמן ונערבב היטב .
3
נוסיף את המרק עוף מהול בכוס מים רותחים נערבב היטב ונשפוך לקערה הגדולה ..
4
כעת נעביר לתבנית אפייה נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס ..
5
נכסה עם נייר אפייה הדוק .
6
נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל 20 דקות.
7
נסיר את הנייר וננמיך ל 160 מעלות בערך 40 דקות או עד שזה מוכן ...בטעם של פעם אילנית בניזרי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים