תקציר המתכון: הכי פשוט שיש והכי טעים
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בקערה גדולה נכניס את העופות התפוחי האדמה והבצל
בקערית קטנה נשים את הפפריקה הכורכום..והשמן ונערבב היטב
נוסיף את המרק עוף מהול בכוס מים רותחים נערבב היטב ונשפוך לקערה הגדולה .
כעת נעביר לתבנית אפייה נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס .
נכסה עם נייר אפייה הדוק
נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל 20 דקות
נסיר את הנייר וננמיך ל 160 מעלות בערך 40 דקות או עד שזה מוכן ...בטעם של פעם אילנית בניזרי