לןגן

כבד עם בצל ופיטריות

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 12/01/2021 | 18:34
כבד עם בצל ופיטריות

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת עם כף שמן

  2. מטגנים את הבצל להזהבה

  3. מוסיפים את הכבד

  4. מערבבים יחד עם הבצל

  5. כ10 דקות

  6. עד שהכבד מחליף את צבעו והוא מוכן

  7. מתבלים

  8. בכפית חוואיג

  9. כפית מלח

  10. מוסיפים את הפיטריות לאחר ששטפנו וסיננו אותם

  11. מערבבים כ5 דקות נוספות