אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

959
צפיות

עוף מתובל בפלנצ'ה

המתכון של
עוף מתובל בפלנצ'ה

יאמי

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 חלקי עוף
  • התיבול..
  • בקערה שמים
  • 2 כפות גריל עוף
  • חצי כף מלח
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף תבלין "תערובת השף"(אהרוני)
  • כף תבלין "גריל עוף ארומטי"(אהרוני)
  • מערבבים את התיבול
  • טובלים את העוף
  • בתיבול שבקערה
אופן ההכנה
  • 1

    ההכנה.


  • 2

    מחממים פלנצ"ה.


  • 3

    שמים את העוף.


  • 4

    מוסיפים חצי כוס מים .


  • 5

    ומכסים את הפלנצ'ה.


  • 6

    לאחר כ10 דקות.


  • 7

    הופכים את העוף.


  • 8

    אם אין מים בפלנצ'ה להוסיף כחצי כוס.


  • 9

    ולכסות שוב במיכסה.


  • 10

    מעבירים לתבנית.


  • 11

    את העוף עם הנוזלים.


  • 12

    לתבניתולתנור .


  • 13

    במצב גריל.


  • 14

    200 מעלות.


  • 15

    כחצי שעה.


  • 16

    בתאבון...


1

ההכנה.


2

מחממים פלנצ"ה.


3

שמים את העוף.


4

מוסיפים חצי כוס מים .


5

ומכסים את הפלנצ'ה.


6

לאחר כ10 דקות.


7

הופכים את העוף.


8

אם אין מים בפלנצ'ה להוסיף כחצי כוס.


9

ולכסות שוב במיכסה.


10

מעבירים לתבנית.


11

את העוף עם הנוזלים.


12

לתבניתולתנור .


13

במצב גריל.


14

200 מעלות.


15

כחצי שעה.


16

בתאבון...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים