אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

300
צפיות

פרגיות ופלפלים בפלנצ'ה

המתכון של
פרגיות ופלפלים בפלנצ'ה

יאמי

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בקערה שמים
  • כ500 גרם פרגיות חתוכות
  • מתובלות ב..
  • חצי כף תבלין לפרגיות
  • כף תבלין" גריל עוף ארומטי"(אהרוני)
  • חצי כף מלח
  • מערבבים הכל היטב
  • הירקות
  • 2 פלפלים אדומים
  • 1 פלפל כתום
  • את הפלפלים חותכים לרצועות גדולות
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים פלנצ'ה.


  • 2

    שמים את הפלפלים.


  • 3

    וצורבים מ2 הצדדים.


  • 4

    כל פעם שהופכים צד.


  • 5

    מתיזים שמן מעל.


  • 6

    כשהפלפלים צרובים.


  • 7

    במידה שרוצים.


  • 8

    מוציאים לצלחת.


  • 9

    שמים את .


  • 10

    הפרגיות בפלנצ'ה.


  • 11

    מוסיפים קצת מים.


  • 12

    מכסים וצורבים את הפרגיות מ2 הצדדים.


  • 13

    מס' דקות.


  • 14

    עד שהפרגיות מוכנות.


  • 15

    בתאבון.


1

מחממים פלנצ'ה.


2

שמים את הפלפלים.


3

וצורבים מ2 הצדדים.


4

כל פעם שהופכים צד.


5

מתיזים שמן מעל.


6

כשהפלפלים צרובים.


7

במידה שרוצים.


8

מוציאים לצלחת.


9

שמים את .


10

הפרגיות בפלנצ'ה.


11

מוסיפים קצת מים.


12

מכסים וצורבים את הפרגיות מ2 הצדדים.


13

מס' דקות.


14

עד שהפרגיות מוכנות.


15

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים