ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חזה עוף פרוס לשניצלים (הכי דק שאפשר)
-
אני פורסת עוד בנוסף לפריסה של הקצב
אופן ההכנה
-
0
לערבב חומרים יבשים בצלחת נפרדת.
-
1
לערבב חומרים רטובים בצלחת נוספת.
-
2
לשים את כל השניצלים בתערובת הרטובה.
-
3
לתת להם לנוח מעט.
-
4
לטבול את כולן בתערובת היבשה.
-
5
ולהניח בצד כך עד שמסיימים לצפות את כולם,.
-
6
לטגן בשמן לא ממש עמוק .
-
7
לשים על נייר סופג.
-
8
ובתאבון😋.
0
לערבב חומרים יבשים בצלחת נפרדת.
1
לערבב חומרים רטובים בצלחת נוספת.
2
לשים את כל השניצלים בתערובת הרטובה.
3
לתת להם לנוח מעט.
4
לטבול את כולן בתערובת היבשה.
5
ולהניח בצד כך עד שמסיימים לצפות את כולם,.
6
לטגן בשמן לא ממש עמוק .
7
לשים על נייר סופג.
8
ובתאבון😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים