לןגן

שניצל קראנצ'י ועסיסי

מאת: שולמית טוויג, פורסם: 20/12/2020 | 20:52
שניצל קראנצ'י ועסיסי

תקציר המתכון: שניצלים דקים מושלמים!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תערובת רטובה

תערובת יבשה

אופן הכנה

  1. לערבב חומרים יבשים בצלחת נפרדת

  2. לערבב חומרים רטובים בצלחת נוספת

  3. לשים את כל השניצלים בתערובת הרטובה

  4. לתת להם לנוח מעט

  5. לטבול את כולן בתערובת היבשה

  6. ולהניח בצד כך עד שמסיימים לצפות את כולם,

  7. לטגן בשמן לא ממש עמוק

  8. לשים על נייר סופג

  9. ובתאבון😋