אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

864
צפיות

עוף עם קניידלך בנוסח פולני

המתכון של
עוף עם קניידלך בנוסח פולני

מתכון מפעם של סבתא חנה היימן ע"ה האהובה שלנו

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שני בצלים חתוכים גס
  • גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • שמן זית לטיגון
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום (תוספת שלי..)
  • כפית סוכר
  • קופסת עגבניות מרוסקות או 3-4 עגבניות חתוכות לקוביות
  • חבילה שוקיים עוף
  • להכנת הקיינדלך
  • 500 גרם קמח מצה (שקית שלמה)
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 3 כוסות מים חמים מאוד
  • 3/4 כוס שמן
  • 5 ביצים טרופות
אופן ההכנה
  • 0

    לטגן את הבצל והגמבה עם שמן הזית בסיר שטוח ורחב .


  • 1

    להוסיף תבלינים ועגבניות ולתת להתבשל 15 דקות..


  • 2

    להוסיף את השוקיים ולבשל כשעה.


  • 3

    בזמן שמחכים מכינים את העיסה של הקניידלך:.


  • 4

    מערבבים קמחמצה עם מלח ופלפל.


  • 5

    מוסיפים שמן ומים חמים ומערבבים.


  • 6

    מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.


  • 7

    נותנים לעיסה לנוח עד שהעוף מוכן.


  • 8

    לאחר כשעה מוציאים את העוף לצלחת גדולה .


  • 9

    מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים ומחכים לרתיחה.


  • 10

    בידיים רטובות צרים קציצות גדולות ופחוסות ומכניסים לרוטב המתבשל..


  • 11

    מבשלים 15 דקות ומחזירים את העוף להמשך בישול יחד עם הקניידלך לעוד 15-30 דקות.


  • 12

    בתאבון.


0

לטגן את הבצל והגמבה עם שמן הזית בסיר שטוח ורחב .


1

להוסיף תבלינים ועגבניות ולתת להתבשל 15 דקות..


2

להוסיף את השוקיים ולבשל כשעה.


3

בזמן שמחכים מכינים את העיסה של הקניידלך:.


4

מערבבים קמחמצה עם מלח ופלפל.


5

מוסיפים שמן ומים חמים ומערבבים.


6

מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.


7

נותנים לעיסה לנוח עד שהעוף מוכן.


8

לאחר כשעה מוציאים את העוף לצלחת גדולה .


9

מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים ומחכים לרתיחה.


10

בידיים רטובות צרים קציצות גדולות ופחוסות ומכניסים לרוטב המתבשל..


11

מבשלים 15 דקות ומחזירים את העוף להמשך בישול יחד עם הקניידלך לעוד 15-30 דקות.


12

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים