תקציר המתכון: מתכון מפעם של סבתא חנה היימן ע"ה האהובה שלנו
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן את הבצל והגמבה עם שמן הזית בסיר שטוח ורחב
להוסיף תבלינים ועגבניות ולתת להתבשל 15 דקות.
להוסיף את השוקיים ולבשל כשעה
בזמן שמחכים מכינים את העיסה של הקניידלך:
מערבבים קמחמצה עם מלח ופלפל
מוסיפים שמן ומים חמים ומערבבים
מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב
נותנים לעיסה לנוח עד שהעוף מוכן
לאחר כשעה מוציאים את העוף לצלחת גדולה
מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים ומחכים לרתיחה
בידיים רטובות צרים קציצות גדולות ופחוסות ומכניסים לרוטב המתבשל.
מבשלים 15 דקות ומחזירים את העוף להמשך בישול יחד עם הקניידלך לעוד 15-30 דקות
בתאבון