לןגן

עוף עם קניידלך בנוסח פולני

מאת: רחלי ג, פורסם: 20/12/2020 | 12:26
עוף עם קניידלך בנוסח פולני

תקציר המתכון: מתכון מפעם של סבתא חנה היימן ע"ה האהובה שלנו

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הקיינדלך

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל והגמבה עם שמן הזית בסיר שטוח ורחב

  2. להוסיף תבלינים ועגבניות ולתת להתבשל 15 דקות.

  3. להוסיף את השוקיים ולבשל כשעה

  4. בזמן שמחכים מכינים את העיסה של הקניידלך:

  5. מערבבים קמחמצה עם מלח ופלפל

  6. מוסיפים שמן ומים חמים ומערבבים

  7. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב

  8. נותנים לעיסה לנוח עד שהעוף מוכן

  9. לאחר כשעה מוציאים את העוף לצלחת גדולה

  10. מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים ומחכים לרתיחה

  11. בידיים רטובות צרים קציצות גדולות ופחוסות ומכניסים לרוטב המתבשל.

  12. מבשלים 15 דקות ומחזירים את העוף להמשך בישול יחד עם הקניידלך לעוד 15-30 דקות

  13. בתאבון