ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
למילוי:.
-
2
2 בצלים סגולים קצוצים.
-
3
2 חבילות ערמונים בוואקום.
-
4
2 בטטות מרוככות במיקרו וחתוכות לקוביות..
-
5
בצל ירוק או עירית קצוצה.
-
6
לטגן בצל במחבת ולהוסיף את הערמונים הבצל ירוק ולתבל במלח, פלפל גרוס, מעט בהרת ומעט רוטב טריאקי. להוסיף את הבטטה ולערבב קלות..
-
7
את הפרגיות (אני מבקשת מהקצב שישאיר לי עם העור כך נשמר עסיסי יותר) ממלאים במילוי וסוגרים עם קסמי שיניים מעץ..
-
8
להשרות את הפרגיות כשעה במרינדה:.
-
9
שמן זית.
-
10
שום כתוש.
-
11
4 כפות טריאקי.
-
12
4 כפות סילאן .
-
13
פפריקה.
-
14
מלח .
-
15
פלפל שחור גרוס.
-
16
בתבנית ארקוסטיל עם מכסה זכוכית (ניתן לעשות גם בפיירקס) לחתוך לרצועות 3 בצלים סגולים, מעל להניח את הפרגיות שהושרו במרינדה, לחתוך בטטה לפרוסות ולהניח בין הפרגיות, לשפוך מעל הכל את המרינדה שנשארה..
-
17
להכניס לתנור 200 מעלות טורבו כשעה ולאחר מכן להוציא מכסה לעוד חצי שעה..
1
למילוי:.
2
2 בצלים סגולים קצוצים.
3
2 חבילות ערמונים בוואקום.
4
2 בטטות מרוככות במיקרו וחתוכות לקוביות..
5
בצל ירוק או עירית קצוצה.
6
לטגן בצל במחבת ולהוסיף את הערמונים הבצל ירוק ולתבל במלח, פלפל גרוס, מעט בהרת ומעט רוטב טריאקי. להוסיף את הבטטה ולערבב קלות..
7
את הפרגיות (אני מבקשת מהקצב שישאיר לי עם העור כך נשמר עסיסי יותר) ממלאים במילוי וסוגרים עם קסמי שיניים מעץ..
8
להשרות את הפרגיות כשעה במרינדה:.
9
שמן זית.
10
שום כתוש.
11
4 כפות טריאקי.
12
4 כפות סילאן .
13
פפריקה.
14
מלח .
15
פלפל שחור גרוס.
16
בתבנית ארקוסטיל עם מכסה זכוכית (ניתן לעשות גם בפיירקס) לחתוך לרצועות 3 בצלים סגולים, מעל להניח את הפרגיות שהושרו במרינדה, לחתוך בטטה לפרוסות ולהניח בין הפרגיות, לשפוך מעל הכל את המרינדה שנשארה..
17
להכניס לתנור 200 מעלות טורבו כשעה ולאחר מכן להוציא מכסה לעוד חצי שעה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים