הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוף עם בצל ,מעט מאוד תבלינים, מצריך מעט סבלנות והתבשיל טעים וערב לחיך.
מחממים סיר סוטאז' ויוצקים לתוכו את שמן הזית. .
פורסים את הבצלים ומניחים בסיר. מטגנים על להבה נמוכה ומערבבים מידי פעם.כשהבצל מגיע לשקיפות, מוסיפים סילאן ומשחימים מעט. מוסיפים פנימה את העוף כשהעור כלפי תחתית הסיר,מתבלים וממשיכים לבשל על להבה נמוכה..
לאחר כ25 דקות הופכים את הירכיים וממשיכים לבשל עוד כ25 דקות. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי..