ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות/קוביות
-
-
-
-
-
-
-
ציר מרק עוף מאבקת מרק עוף עם מים חמים
-
עלי פטרוזיליה חתוכים מלמעלה.
-
**מומלץ להגיש מעל מנת אורז הולך נהדר יחד!
אופן ההכנה
-
0
מטגנים במחבת גדולה עם מעט שמן את הבצל עד לשקיפות ומוספים את שיני השום.
-
1
לאחר מכן מוסיפים את העוף לתוך המחבת ומוסיפים פלפל שחור ומלח לתיבול עדין.
-
2
במחבת עמוקה/סיר נפרד מכינים את הרוטב אפשרי גם במקביל לעוף.
-
3
שמים את כל מרכיבי הרוטב מלבד החמאת בוטנים ומערבבים טוב טוב במשך 3 דק.
-
4
מוסיפים את החמאת בוטנים ומבשלים 5 דקות חשוב לערבב טוב טוב על מנת שהחמאת בוטנים תשתלה עם התערובת למרקם אחיד וסמיך..
-
5
שמים את הרוטב מעל העוף ומערבבים ונותנים עוד בישול קטן של 2 דק יחדיו .
-
6
שמים בצלחת מומלץ מעל אורז ומקשטים בעלי פטרוזיליה מלמעלה.
-
7
בתאבון❤.
0
מטגנים במחבת גדולה עם מעט שמן את הבצל עד לשקיפות ומוספים את שיני השום.
1
לאחר מכן מוסיפים את העוף לתוך המחבת ומוסיפים פלפל שחור ומלח לתיבול עדין.
2
במחבת עמוקה/סיר נפרד מכינים את הרוטב אפשרי גם במקביל לעוף.
3
שמים את כל מרכיבי הרוטב מלבד החמאת בוטנים ומערבבים טוב טוב במשך 3 דק.
4
מוסיפים את החמאת בוטנים ומבשלים 5 דקות חשוב לערבב טוב טוב על מנת שהחמאת בוטנים תשתלה עם התערובת למרקם אחיד וסמיך..
5
שמים את הרוטב מעל העוף ומערבבים ונותנים עוד בישול קטן של 2 דק יחדיו .
6
שמים בצלחת מומלץ מעל אורז ומקשטים בעלי פטרוזיליה מלמעלה.
7
בתאבון❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים