אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,853
צפיות

שוקי עוף אפויים מצופים פירורי לחם מתובלים

המתכון של
שוקי עוף אפויים מצופים פירורי לחם מתובלים

כלום עבודה והתוצאה מדהימה

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • שוקי עוף / כרעיים כמס' הסועדים (לבחירתכם עם או בלי העור. אני הכנתי בלי עור)
  • פירורי לחם מתובלים בטעם שום בשקית מוכנה
  • אם אין בבית אז להכין
  • 2 כוסות פירורי לחם מוזהבים
  • כף אבקת שום
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה (העלים בלבד)
  • כף תבלין בזיליקום יבש
  • מלח + פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 180 מעלות ברגיל (2 קווים למעלה ולמטה).


  • 2

    לשטוף היטב את העוף - לבחירתכם עם או בלי העור.


  • 3

    לטבול את העוף במים ומיד בקערת פירורי הלחם המתובלים היטב מכל הצדדים.


  • 4

    להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אין צורך לשמן).


  • 5

    לאפות ללא כיסוי כ- 40 דקות עד שהעוף מזהיב.


1

לחמם תנור ל- 180 מעלות ברגיל (2 קווים למעלה ולמטה).


2

לשטוף היטב את העוף - לבחירתכם עם או בלי העור.


3

לטבול את העוף במים ומיד בקערת פירורי הלחם המתובלים היטב מכל הצדדים.


4

להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אין צורך לשמן).


5

לאפות ללא כיסוי כ- 40 דקות עד שהעוף מזהיב.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים