לןגן

שוקי עוף אפויים מצופים פירורי לחם מתובלים

מאת: אורית לוי, פורסם: 08/10/2020 | 11:12
שוקי עוף אפויים מצופים פירורי לחם מתובלים

תקציר המתכון: כלום עבודה והתוצאה מדהימה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אם אין בבית אז להכין

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות ברגיל (2 קווים למעלה ולמטה)

  2. לשטוף היטב את העוף - לבחירתכם עם או בלי העור

  3. לטבול את העוף במים ומיד בקערת פירורי הלחם המתובלים היטב מכל הצדדים

  4. להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אין צורך לשמן)

  5. לאפות ללא כיסוי כ- 40 דקות עד שהעוף מזהיב